Právě nakupujete za zvýhodněné ceny!

Zprávičky z herního světa

předchozí | 1 ... 3359336033613362      přejít na stránku

GamePlanet

Fight Night Round 4 - První informace - Další boxík od EA

Není to tak dávno, co se k nám dostali první informace o další připravované hře z portfolia EA. Onou hrou není nic jiného než Fight Night Round 4. Předešlý díl jsme hráli již koncem roku 2006, tudíž už je pravý čas přijít s novým dílem. A nyní vám přinášíme první informace o hře.

28.03.2009 00:30, zdroj GamePlanet
GamePlanet

Operation Flashpoint: Dragon Rising - první dojmy - Máme tu čerstvé informace z bojiště

Vojna není kojná. Tak to mu dozajista je. Přesvědčili jsme se o tom, když jsme okusili první okamžiky ultra realistické FPS Operace Flashpoint: Dragon Rising. Ono věřte nebo ne, jedna dobře mířená rána znamená jistou smrt.

27.03.2009 00:30, zdroj GamePlanet
GamePlanet

The Wheelman - PC recenze - Vin Diesel si prostě umí vybrat!

Grand Theft Auto má celkem neotřesitelnou pozici ve svém žánru. O něco se sice pokouší Saints Raw, ale vždy něco zkrátka chybí. Nalomit tuto situaci se pokusí Wheelman.

26.03.2009 00:30, zdroj GamePlanet
Quake Live

Debut trailer

Krátké video ukazující v prostřizích hru a webové sociální funkce. If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

25.03.2009 12:15, zdroj Quake Live
Quake Live

Debut trailer

Krátké video ukazující v prostřizích hru a webové sociální funkce. If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

25.03.2009 12:15, zdroj Quake Live
Quake Live

Debut trailer

Krátké video ukazující v prostřizích hru a webové sociální funkce. If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

25.03.2009 12:15, zdroj Quake Live
Quake Live

Debut trailer

Krátké video ukazující v prostřizích hru a webové sociální funkce. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Of7jCn_S3AU[/youtube]

25.03.2009 12:15, zdroj Quake Live
GamePlanet

Novinka na poli ovládání PlayStation 3! - Zkuste si nový způsob ovládání

Máme tu pro vás zajímavé informace ohledně nového ovladače firmy SplitFish - FragFx V2.

25.03.2009 00:30, zdroj GamePlanet
GamePlanet

God of War III - Preview - Kratos se zlobí! Potřetí

Kratosův boj jenž rozpoutal s celým božstvem Olympu se schyluje ke konci. Souboj zla s ještě větším zlem jasně vyvracuje přísloví "násilí nemůžeš porazit násilím" a zdá se, že právě tato hra bude patřit k těm, které budou definovat kvalitu a samozřejmě i výkon konzole PS3.

24.03.2009 00:30, zdroj GamePlanet
GamePlanet

Empire: Total War - recenze - Máme tu další díl série Total War...

Menší strategické sucho na PC je pryč, je tu další díl v sérii Total War, který opět posouvá děj hry o pár století v čase. Máme se opět na co těšit, nebo Creative zklamali?

23.03.2009 00:30, zdroj GamePlanet
Vreco.cz

Zkorumpovaná média, prodejní novináři nebo lempl kam se podíváš?

Už několikrát jsem se na tomto blogu pozastavoval nad tím, jak novináři “seriózních” či “důvěryhodných” médií slepě papouškují tiskové zprávy či informace, aniž by se nad nimi zamysleli. Ať už šlo o zdražování elektřiny (poprvé, podruhé) či poměřování, který český eshop je ne

09.03.2009 19:54, zdroj Vreco.cz
Vreco.cz

Codemasters vs. Bohemia Interactive: čí nástupce Flashpointu je ten pravý?

Už druhý den plní diskuse na herních webech i komunitních fórech vyjádření Marka Španěla z Bohemia Interactive Studio (dále jen BIS). Ten si totiž veřejně postěžoval, že Codemasters označují svůj “Operation Flashpoint: Dragon Rising” za následovníka původní megaúspěšné hry Operation Flas

03.03.2009 22:59, zdroj Vreco.cz
Vreco.cz

Škatulata škatulata hejbejte se, aneb personální změny v CD Projektu

Tiscali Games o tom sice psali už před týdnem, ovšem jen letmo. Martin Balhar, ředitel české a slovenské pobočky CD Projektu, které šéfoval od jejího vzniku, ukončil k 19. únoru své působení ve společnosti a na jeho pozici nastoupil Gremlin, dosavadní šéf lokalizací, který v CDP také působí od jeho

28.02.2009 17:59, zdroj Vreco.cz
Quake Live

Dnes začíná open beta

Open beta Quake live začala dnes ráno. Pro všechny kdo mají zájem se stačí zaregistrovat zde a začít hrát ve svém oblíbeném webovém prohlížeči. Pokud o této hře slyšíte poprvé koukněte sem.

24.02.2009 12:09, zdroj Quake Live
Quake Live

Dnes začíná open beta

Open beta Quake live začala dnes ráno. Pro všechny kdo mají zájem se stačí zaregistrovat zde a začít hrát ve svém oblíbeném webovém prohlížeči. Pokud o této hře slyšíte poprvé koukněte sem.

24.02.2009 12:09, zdroj Quake Live
Quake Live

Dnes začíná open beta

Open beta Quake live začala dnes ráno. Pro všechny kdo mají zájem se stačí zaregistrovat zde a začít hrát ve svém oblíbeném webovém prohlížeči. Pokud o této hře slyšíte poprvé koukněte sem.

24.02.2009 12:09, zdroj Quake Live
Quake Live

Dnes začíná open beta

Open beta Quake live začala dnes ráno. Pro všechny kdo mají zájem se stačí zaregistrovat zde a začít hrát ve svém oblíbeném webovém prohlížeči. Pokud o této hře slyšíte poprvé koukněte sem.

24.02.2009 12:09, zdroj Quake Live
Vreco.cz

Kasa.cz vs. Mall.cz vs. Alza.cz: není nej jako nej, aneb laciné triky marketingových mágů

Od podzimu loňského roku čeřily titulky deníků (webových i tištěných) informace o prodeji významného internetového prodejce Kasa.cz. Dobře načasované fámy o tom, že se společnost prodává, prosakovaly na veřejnost, vedení společnosti je dementovalo a novináři o tom nadšeně spekulovali, což považuji z

12.02.2009 16:49, zdroj Vreco.cz
Vreco.cz

Herní flame-wars strikes back, BonusWeb vs. Tiscali Games kontra Ankita Mishra

Vrecův blog, nejnovější vydání. Čtěte Vrecův blog… Kdo stojí za zemětřesením v EA Czech? Cenzura na domácích herních webech! Neznámá lamka z ulice celebritou herní scény! Šéfredaktor Tiscali Games neumí česky! BonusWeb neplatí honoráře! Kdo má přezdívku Mastňák Larry? Kam píší lamky z ulice? Č

10.02.2009 11:21, zdroj Vreco.cz
Vreco.cz

EA - vydání Burnout Ultimate Paradise, finanční výsledky a další perličky

Další perný, krizí přiostřený týden je za námi. Hned v pondělí jsem si byl v české pobočce Electronic Arts v Praze na Pankráci otestovat Burnout Ultimate Paradise. Mimo jiné i proto, abych zjistil, jestli je za zemětřesením v české pobočce tajemné spiknutí Tomáše Bouzka aka Ankity Mishry aka Rommela

06.02.2009 18:12, zdroj Vreco.cz
Quake Live

Hrajte zadarmo: Quake Live!

Na GDC08 oznámili IGA Worldwide a id Software spoluprácu pri poskytnutí nového Free titulu s názvom Quake Live (predtým známy pod názvom Quake Zero). Po Battlefield: Heroes sa teda objavujú ďalší štedrí ľudia, ktorý poskytnú FREE multiplayer titul hráčom z celého sveta. Jediné čo je potreba je pokli

22.08.2008 13:32, zdroj Quake Live
Quake Live

Hrajte zadarmo: Quake Live!

Na GDC08 oznámili IGA Worldwide a id Software spoluprácu pri poskytnutí nového Free titulu s názvom Quake Live (predtým známy pod názvom Quake Zero). Po Battlefield: Heroes sa teda objavujú ďalší štedrí ľudia, ktorý poskytnú FREE multiplayer titul hráčom z celého sveta. Jediné čo je potreba je pokli

22.08.2008 13:32, zdroj Quake Live
Quake Live

Hrajte zadarmo: Quake Live!

Na GDC08 oznámili IGA Worldwide a id Software spoluprácu pri poskytnutí nového Free titulu s názvom Quake Live (predtým známy pod názvom Quake Zero). Po Battlefield: Heroes sa teda objavujú ďalší štedrí ľudia, ktorý poskytnú FREE multiplayer titul hráčom z celého sveta. Jediné čo je potreba je pokli

22.08.2008 13:32, zdroj Quake Live
Quake Live

Hrajte zadarmo: Quake Live!

Na GDC08 oznámili IGA Worldwide a id Software spoluprácu pri poskytnutí nového Free titulu s názvom Quake Live (predtým známy pod názvom Quake Zero). Po Battlefield: Heroes sa teda objavujú ďalší štedrí ľudia, ktorý poskytnú FREE multiplayer titul hráčom z celého sveta. Jediné čo je potreba je pokli

22.08.2008 13:32, zdroj Quake Live
RecenzeHer.eu - Novinky

Nový Pokken Tournament trailer

Pokemon fighting game, která byla ohlášena loňský rok.

00.00.0000 00:00, zdroj RecenzeHer.eu - Novinky

předchozí | 1 ... 3359336033613362      přejít na stránku